Valaki nem tudna mesélni, hogy milyen konduktornak tanulni? Az egyetemi eleterol picit?
Melyik részére gondolsz? Munka suli mellett vagy közösségi élet? Tanítási rend? Hogyan épül fel a képzés nagy vonalakban?
Számomra vannak részek, amik nehezebbek, de úgy gondolom, hogy az egyetemi képzések zöme nem feltétlen egy sétagalopp...Nem egy szokványos egyetemi közösségről beszélünk lévén, hogy a csoportoknak sok órája van együtt, van akivel mindig együtt vannak óráim, így könnyebben alakulnak ki barátságok, kapcsolatok. Én egyetem mellett dolgozok (többnyire este, éjszaka és hétvégén, ritkán egész nap). A suli, a családom, a barátom és a munka nagyon sok szabadidőt nem hagy, de ha jól alakítod ki, akkor van rá esély. Más képzést csinálni mellett szinte lehetetlen vagy csak levelezőn. A konduktor képzést szerintem szívvel-lélekkel érdemes csinálni, hiszen ez egy hivatás, mintsem szakma. Ha igazán szeretnéd megtanulni, akkor nem érdemes büfészak jellegűre venni, mert nem itt nem vezet túl sok jóra. Amúgy érdemes még mások véleményét is "meghallgatni", mert ez az én szemszögem. :) Mások suli mellett egyébként önkénteskednek, szintén dolgoznak, bébiszitterek, aktívan részt vesznek az egyetem szociális életében. Én nagyon szeretem egyébként a képzést, világért sem választanék mást, bár olykor úgy érzem sosem lesz vége és nem bírom.. :D
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat!
Igazábol mindent leírtál, amire kiváncsi voltam.
Remélem felvesznek, mert én mindig is Konduktor szerettem volna lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!