Azt írták a felvi.hu-n hogy fent lesznek a pontszámok a választott szak mellett. Nekem nincsenek . Miért?
Figyelt kérdés
2010. júl. 8. 11:30
1/11 anonim válasza:
Az idei pontokra gondolsz? Július 22én van vonalhúzás, 23-án lesz mindenhová feltöltve.
2/11 anonim válasza:
22.-én hozzák nyilvánosságra a pontokat.
3/11 A kérdező kommentje:
Nem arra gondolok hanem hogy külön-külön kiírják mindegyik választott szakhoz hogy mennyi pontom van ott
2010. júl. 8. 11:50
4/11 A kérdező kommentje:
"Előreláthatólag 2010. július elejétől szintén itt ellenőrizheti majd felvételi összpontszámát, azok részleteit jelentkezési helyenként."
2010. júl. 8. 11:51
5/11 anonim válasza:
Nekem sincs kint:D A felvit ismerve nem is meglepő.. De szerintem felesleges is ilyesmivel foglalkozniuk. Nem nehéz azt kiszámolni :)
Sikeres felvételit!
6/11 anonim válasza:
Előreláthatólag 2010. július elejétől
látod itt a 2 kulcsszó: előreláthatólag (ha nekik is úgy lesz kedvük), elejétől (értsd: július 32...).
Ne parázz ilyeneken :)
7/11 anonim válasza:
Majd egyszer ott lesz. De miért, magadtól is megy, nem?
8/11 anonim válasza:
Én is azt várom, pedig már régen kiszámoltam a pontjaimat (322), de nem bízom magamban és látni akarom!:D
9/11 A kérdező kommentje:
De ki tudom számolni , de van olyan szak ahol lehet h nem felel meg az érettségim :S leírhatták volna pontosabban mit kérnek.
2010. júl. 9. 10:35
10/11 anonim válasza:
mint írtam korábban 2 kulcsszó volt a mondatban, és lám-lám be is bizonyosodott. A felvi mai álláspontja:
◦a számított pontszámokra vonatkozóan pontszám-felülvizsgálati kérelmet adhat le (Jelentkezések és pontszámok menüpont)
(A pontszámok várható megjelenése: legkésőbb 2010. július közepe.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!