Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 4 nap alatt anatomiara fel...

4 nap alatt anatomiara fel lehet keszulni?

Figyelt kérdés

Tudom, nagyon idegesito kerdes, de ketsegbe vagyok esve.:(

Nagyon magam alatt voltam az utobbi idoben, tudom, hogy ez nem kifogas, de egyszeruen arra alig birtam magam ravenni, hogy kikeljek az agybol, nem igazan erdekelt semmi (idokozonkent ez megtortenik, halistennek pont vizsgaidoszakban most) nagy nehezen osszeszedtem magam. Most meg pont abban a vegletben vagyok, hogy panikolok, hogy nem sikerul jol, oda az osztondijam stb.

Mennyi az esely arra, hogy ennyi ido alatt viszonylag jo eredmenyt erjek el?:(

2019. jún. 5. 02:13
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Attól, hogy csecsemős még nagyon megkövetelte a tanár mindennek a részletes tudását.
2019. jún. 9. 12:59
 12/14 anonim ***** válasza:
23%
Elhiszem de ha túl leszel a vizsgán azért lapozz majd bele egy mecha szigorlati anyagba... :)
2019. jún. 9. 15:17
 13/14 A kérdező kommentje:
Nem fogok, nem igazán érdekel.:D
2019. jún. 16. 22:10
 14/14 anonim ***** válasza:
Na, hogy sikerült? :)
2019. jún. 19. 01:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!