Ha nem megyek el emelt szóbelire, mi fog történni?
Két két éve voltam végzős. A következő történt: amikor bemutatták az osztálynak az érettségi elnökét, akkor (még a szóbelik előtt) ő papírról név szerint felolvasta, hogy kinek hogyan sikerültek az emelt szintű írásbelik, szóbelik, és itt külön megemlítette azokat, akik nem mentek el a szóbelire. Elég kínos volt még csak hallgatni is. Egyébként ugyanitt olvasták fel a jogorvoslatok eredményeit, én itt értékes pontokat kaptam, nagyon örültem.
Tehát veled is ez fog történni. A szóbelin meg lesz 20 perc kávészünete a vizsgáztatóknak. Off: lehet, hogy valaki azt fogja írni, hogy náluk nem olvasták fel az eredményeket, nálunk mindenestre igen, nem tudom, mi a szabály.
Már nem azért, de szerintem az, hogy felolvassák az összes eredményt, konkrétan személyiségi jogokat sért. Ez mindenkinek a saját joga, hogy kivel közöl egy ilyen személyes információt. Nálunk nem olvasták fel.
Úgy gondolom, hogy az interneten biztosan található ezzel bkapcsolatban valami szabályzat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!