Ha idén 25 évesen nem vettek fel oda ahova jelentkeztem akkor még van értelme jövőre újra jelentkezni?
Figyelt kérdés
A szak ahova jelentkeztem nagyon érdekel de meghúztak a gyakorlati vizsga első körében. Úgy gondoltam újrajelentkezek jövőre, gyakornokok és fejlesztés a tudásom... viszont akkor meg már 26 leszek... Nem leszek túlságosan túlkoros?2019. máj. 30. 10:45
1/6 anonim válasza:
Idén egy 60 éves bácsi jelentkezett a jogász szakra, ami 5+3 éves, szóval szerintem nyugodtan menj 😂
2/6 A kérdező kommentje:
:o van különbség aközött, hogy valaki azért megy egyetemre mert csak érdekli és aközött, hogy el is akar vele helyezkedni azon kívül hogy érdekli
2019. máj. 30. 11:12
3/6 anonim válasza:
Szerintem a szaktol is fugg, de az esetek 95%ban nem keso elkezdeni. Nezd, talan 30 leszel mire vegzel, a jelen allas szerint meg akkor is van 35 eved dolgozni benne. Az rengeteg ido! Ha szereted, elhivatott vagy es jo is vagy benne, ne erdekeljen a korod. (En is uj szakot kezdtem 26 evesen, jovore vegzek is vele)
5/6 anonim válasza:
Ez szerintem leginkább a körülményektől függ, tudsz-e mellette dolgozni, megoldható-e a lakhatásod, mit csináltál a közti időben, tudod-e finanszírozni, hanyadjára jelentkezel oda stb.
Van ismerősöm aki veled egyidős, járt egy évet egyetemre a nem álomszakra, otthagyta. Azóta nem csinál semmit csak évente érettségizget. 5 éve bssza otthon a rezet, csak tanulnia kéne és így sem sikerül neki, teljesen értelmetlen amit csinál. Amíg a szülei elnézik neki ezt fogja folytatni.
6/6 A kérdező kommentje:
Utolsónak: folyamatosan dolgozom, csináltam jogsit, közép angolt a német mellé. A saját kis garzon lakásom is lassan kész lesz Felcsúton ami nincs messze Budapesttől. Keleti durván 35-40 perc vonattal. Mellette diákmunka ha megy ráadásul a Vál völgyi egyetemisták kapnak 50e havonta ösztöndíj gyanánt és csak egy iskola látogatásit kell bemutani.
2019. máj. 30. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!