Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mit tudtok az orvosi laboratór...

Mit tudtok az orvosi laboratóriumi és képalkotó diagnosztikai analitikus felsőoktatási szakképzésről?

Figyelt kérdés
Tehát ez nem egyetemi képzés, nem ad diplomát. Nem hiszem, hogy végig tudnék csinálni megint 4 évet, ill. az utolsó 2 évet fizetnem kellene, hogy még egy diplomát kapjak. Nemrég indult a szakképzés, még nincsenek róla információk, ezért aki tud valamit, az kérem ossza meg velem. Néztem az okj-s laboratóriumi asszisztens képzést is, de az is már ketté van bontva gyakorló asszisztensre és egy további képzésre, mint sok okj. Mit gondoltok, melyiket érdemesebb elvégezni?

2019. máj. 29. 20:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Egy felsőoktatási szakképzés 2 éves. Ez 4, mivel alapképzés. Egy ismerősöm tanul ilyet.
2019. máj. 29. 20:57
 2/4 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy a felőoktatási szakképzés 2 éves, ez is az. Azt is tudom, hogy az alapképzés 4 éves, velük tanultam anno. Én konkrétan erről a 2 éves felsőoktatási szakképzésre lennék kíváncsi, hogy milyen. Érdemes-e ezt megcsinálni, vagy az okj ugyanazt adja. De ahogy írtam, az okj képzések is már ketté vannak bontva és nem elég 1 képzést elvégezni, kell a gyakorló és utána a szakasszisztensi.
2019. máj. 30. 15:46
 3/4 anonim ***** válasza:
40%
PTE-n van ez a FOKSZ képzés, amiről te beszélsz. Én BSc szakra jártam, de ismertem erről a képzésről egy lányt. 15-en kezdték a 2 éves képzést, ebből ketten végezték el végül. Értelmetlen, fölösleges képzés. Teljes káosz volt az egész. Szegények a mi óráinkra jártak héba-hóba, ha egyáltalán tartott nekik előadást valaki, de közben meg kétszeres sebességgel kellett volna haladniuk. A tudásuk érthetően felszínes volt. Ők is szarul érezték magukat, a tanárok is meg mi is. A fizetésük meg a béka popója alatt lesz. Inkább ne, ha teheted!
2019. júl. 8. 16:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hasznos infó volt:)
2020. jan. 26. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!