Vörösmarty Mihály gimnázium vélemény?
Figyelt kérdés
Milyen ott a tanítás a gyerekek gyenge vagy erős suli ?2019. máj. 22. 07:57
1/11 anonim válasza:
Az érdire vagy a budapestire gondolsz?
2/11 A kérdező kommentje:
Budapesti
2019. máj. 22. 08:16
3/11 anonim válasza:
Közepes. Én oda jártam. Nem kell megszakadni, el lehet alibizni ha jók a képességeid. Viszont ha szeretnél rendesen tanulni, arra bőven van lehetőség. Annó legalábbis én kb semmit nem tanultam, csak amit nagyon kellett. Aztán végül emelt biosz-kémia érettségit csináltam amire nagyon jól felkészítettek, de persze ott már tanultam rendesen.
4/11 anonim válasza:
Olyan közepes. Van követelmény, vannak nagyon jó tanárok, de nagyon modern gondolkodású iskola, haladó szellemű. Ennek tükrében elég sok szabadságot ad a gyerekeknek, ami nem mindenkinek való. De én ilyen motivált, lelkes tanári gárdával eddig még nem találkoztam más iskolában (nyilván itt is akad kivétel).
5/11 anonim válasza:
Utolsó, kifejtenéd kicsit bővebben, miben nyilvánul meg a haladó szellemiség? (Azt láttam, hogy Noár klipjét ott forgatták, elég szimpi, hogy ezt be merték vállalni.)
Milyenek a gyerekek általánosságban?
6/11 anonim válasza:
Összességében elfogadóak, van mindenféle gyerek és mind megtalálja a helyét. Igen, ott forgatták, mert Noir is oda járt régen. Haladó szellemiség: emberként, partnerként kezelik a gyerekeket, Pl órán ki lehet menni mosdóba, nem kell 10 kg tankönyvet cipelni. Igyekeznek nem lehetetlen követelményeket támasztani, Pl nem sok írásbeli lecke van egyik napról a másikra, inkább hosszabb határidejű feladatok. A tanárok jó részét tényleg érdekli hogy egy-egy gyerekkel mi van. Ilyesmik. Melyik tagozat érdekel?
7/11 anonim válasza:
Ezek nagyon jól hangzanak! A természettudomány profilú osztály érdekelne elsősorban. Gondolom, ha van ilyen tagozat, akkor vannak jó tanáraik is a termtud tárgyakból, van labor meg ilyesmi, ugye?
8/11 anonim válasza:
TT-nem tudom pontosan ugyanígy megy-e, de elvileg a tanárok ugyanazok. Van labor persze, de azért TT tagozatban nyilván nem ez a legerősebb suli, ezt te is tudod. Abban azért olyanok vannak mint Fazekas, Szent László stb.
9/11 anonim válasza:
Ha ugyan azok a tanárok maradtak (K. Klára, T. Klára, P. Margit) akkor a biosz-kémia tuti nagyon jó lesz. Engem ők tanítottak annó és nagyon jól felkészítettek az emelt érettségikre.
10/11 anonim válasza:
Köszi a válaszaitokat! Annál, hogy a „legerősebb” legyen egy suli, szerintem fontosabb, hogy emberként kezeljék a diákokat, mert egy erős suli bunkó tanára tán még el is veheti az ember kedvét a tanulástól… :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!