Laboratóriumi asszisztens diákmunka?
Egy diákszövetkezet hírdet egy ilyen lehetőséget, adminisztratív jellegű, vérvételre érkezők adatait kell felvenni tulajdonképpen.
Nincs írva, hogy feltétel az egészségügyi tanulmányok. Kb. 1 féléve is meg volt hírdetve ugyanez, akkor jelentkeztem és a diákszövetkezet fel is vette velem a kapcsolatot, de konrkétan a munkát kínáló hely már nem.
Szerintetek előnyben részesítik az EÜ-s hallhatókat? Én még csak idén jelentkeztem orvosira, de nem tudom, esetleg ezt érdemes lenne-e beleírni az önéletrajzba, hisz még nem vettek fel. Így viszont azon gondolkoztam, azt rjam-e bele valahogy, hogy ilyen ambícióim vannak, érdemes-e? Vagy nekik igazából tök mindegy, mert úgyis csak adminisztratív feladatokat kell ellátni és nem ezért nem választottak ki legutóbb, hanem más ok miatt.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!