Pénzügy és számvitel. Melyik egyetemen a legkönnyebb?
Levelezőn végezném. Budapest esik legközelebb.
Elte, Corvinus vagy a Gazdasági Egyetem?
Köszi a válaszokat. 19/f
Haverom elte alapszak után elte közgáz mestert kezdett, mindkettő nappalin. Ingázás, munka mellett nem bírta, mestert nem fejezte be.
Most BGE-re jár pszámvitel alapszakra, levelezőn. Azt mondta, hogy nem egy tárgy mérföldekkel egyszerűbb, nem olyan részletes, amit korábban tanult és most. Tanárok ugyanolyan okosak, de kevesebb anyagot adnak le. Viszont ennek ellenére nagyon sok a seggelős számviteles tárgya, de még minden sikerült neki.
Jaj a kötekedés. :) Persze, nehogy örüljünk, valaki végre 2 iskolában is volt és van rálátása.
Volt, amit elfogadtatott. Volt, amit nem engedtek, mert más néven futott a két tárgy, mégis gyakorlatilag azonos tárgyakat tanult. Előtte nemzetközi tanulmányok szakra járt (én is), így biztosan tudom, hogy a társadalomtudományi alapismeretek témakörből nem volt gondja. Mesteres tárgyakat nem fogadtatott el, mert otthagyta.
Még értékeltem is volna a válaszaitokat, ha nem vesztek össze. Köszi a hasznos infókat.
A pénz nagyon is érdekel engem, az pedig külön jó és előny, hogy a PÉNZÜGY szakra az Eltén 62 pont, Gazdasági Egyetemen 77 pont a követelmény. (felvi.hu, 2018-as ponthatárok). Ennyi pontja még a hülyének is megvan érettségin. Ha leérettségizik az ember, az már vagy 100 pont...
Persze, persze. Mesterre írtad. Miután üzenetben megkaptad a képet a valósz pontszámokról és ki lettél okítva, hogy már pedig Te a mesterképzést nézed és nem az alapképzést.
Ide is berakom a képet:
Na és akkor tisztázzuk: A MESTERKÉPZÉSRE nem az ÉRETTSÉGIVEL kerülsz be!
" Tudom, fizetősön sok helyen magasabb a ponthatár. Államira adom a jelentkezést majd."
Még olvasni sem tudsz, de azért azt írtad nekem, hogy "tanultabb ember vagyok, mint te". Wihihihi.
A fizetősőn kevesebb, mint az államin. Le is írtam és a képet is megkaptad. De úgy látom egyiket sem tudtad értelmezni. Úristen...
Most már nem tudom eldönteni, hogy valójában ennyire hülye vagy, vagy csak trollkodsz szándékosan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!