Hogy viselitek, ha valamilyen vizsgán megbuktatok? Hogy szerelitek le, akik lenéznek emiatt, csalódnak bennetek, kiröhögnek?
Figyelt kérdés
Ez a vizsga lehet akármi, érettségi, forgalmi, nyelvvizsga, egyetemi vizsga, munkahelyi vizsga, bármi. Hogyan szeditek fel magatokat a földről?2019. máj. 9. 18:21
1/6 anonim válasza:
Lenézni, kiröhögni? Hol vagyunk, az oviban?
Senkit nem érdekel, ha megbuksz, egyedül téged.
2/6 anonim válasza:
fontosabb, egy nekifutásos vizsgán (érettségi, évvége) nem buktam
ahol meg rövid időn belül lehet menni újra, mindenki pont leszarta
megjegyezném, hogy ha fontosabb vizsgákon bukok sem hiszem hogy bárki cikizett vagy kiröhgött volna...
3/6 anonim válasza:
*cikizett volna vagy röhögött volna ki
ejj de nehéz ez a magyar... :D
4/6 anonim válasza:
En nem szégyellem hogy megbuktam valamiből vannak olyanok akik el sem kezdik vagy meg se próbáljak. 1 szer forgalmi vizsgán 4 nyelvvizsgán 5.re sikerül csak az írásbeli a szóbeli 1 re meglett vagy 90+% egyszerűen a levél nem ment. Nem hiszem hogy szegyen ezt en csak annak veszem hogy többet kell gyakorolni. Mindig jó tanuló voltam de ez nem jelenti azt hogy minden elsőre megy. Es nem is kell a piszkálókkal foglalkozni mert nem érdemes.
5/6 anonim válasza:
Én nagyon rosszul viselem :(
Még tavaly év végén volt forgalmi vizsgám, amin megbuktam.
Sírva fakadtam annyira kiborultam, azóta se ültem volán mögé
6/6 anonim válasza:
Én egyetemre járok, de túl nehéznek bizonyul számomra, így kb mindenből megbuktam. Nem érzem rosszul magam, inkább leszarom. Vannak dolgok, amik nem valóak egyeseknek, mégis megpróbálják, még szép hogy kudarc lesz a vége. Persze ez nem minden esetre vonatkozik. Pl ha valaki kresz vagy forgalmi vizsgán bukik, azt lehet gyakorolni. De ha mondjuk valakinek nincsenek meg a képességei mondjuk egy reál szakhoz, akkor az ne menjen egyetemre reál szakra. Sajnos én pont ilyen vagyok. De fel kell tudni objektíven mérni, hogy nincsenek-e képességeid a dologhoz, vagy amúgy a képességeid megvannak, csak lusta voltál mondujuk vagy többet kellett volna készülnöd rá. Ha a képességeid hiányoznak hozzá, akkor engedd el a dolgot, mert csak kudarcok fognak érni sorozatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!