Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Nem csináltam meg az érettségit?

Nem csináltam meg az érettségit?

Figyelt kérdés

Felvidékről származom.

Máma mentem be az iskolába az eredmények végett, és se szlovákból, se németből nem csináltam meg. 30% volt mind a kettő tantárgyból. Szlovákból nem tudok javítani, mert a tanító néni hosszútávú szabadságon van. Ha tovább is engedne a tanító, 3-ra kell lefelelnem, ami képtelenség.

Nagyon rosszul érzem magam ez végett. Az osztályfőnököm azt mondta, hogy próbáljam meg, hogy talán oda adják a 4-est. Szerintem nem adják oda, ha 3-ra kell lefelelnem.

Sírnék komolyan mondom. 5 évet jártam ide a semmiért. Természeten szakmám van, adminisztráció ami 3 éves volt. És 2 éves külön érettségi év volt.

Milyen munkát találjak magamnak?

2019. máj. 6. 08:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon szívesen segítenék, de nem ismerem az oktatási rendszereteket. Itt még csak ma kezdődött az irodalom érettségi. Szóbeli pedig majd csak jövőhónapban, és az érettségi bizonyítványt is csak június végén kapjuk ki.

Nálunk akinek nem sikerül az érettségi, az mehet pótérettségire október-november..

Mi érdekelne? Nem akarsz még valamit tanulni? Vagy menj el valami adminisztratív munkakörre

2019. máj. 6. 10:38
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem akarok tanulni. Meg nem éri elmenni pótvizsgára mert 3 ra le nem teszem. Máma voltam intézni munkát és mindehol 3 műszakos munkák vannak. 1 munkát találtam ahol 2 műszakos. Holnap megyek megbeszélésre. Kiváncsi vagyok. Ahol dolgoztam ott 3 műszakos munka van sajnos,
2019. máj. 6. 10:46
 3/5 anonim ***** válasza:

Miért képtelenség 3-asra? Olyan nehéz vagy gyengék a képességeid?

Nem tudom, hogy tanulsz, vagy mit szeretnél elérni. Szeretnéd azt az érettségit? Nem érdekel valamilyen szakma inkább ezen felül? Csak három műszakos munkákat találtál?

2019. máj. 6. 18:50
 4/5 A kérdező kommentje:

18:50: Mert gyenge tanuló vagyok. Természetesen, hogy szeretném, de képtelenség, hogy odaadja a tanító a 3-ast.

Csak a vezetés. Találtam egy 2 műszakos munkát:

2. munkahely ahol havi fizetés 702€ kínálnak, és 2 műszakos munka. Próbaidő után 774€. TV-t kell szerelni. Máma voltam itt informálódni, hogy szeretnék belépni állandó munkahelyre, hol lehet jelentkezni, stb. Kaptam kis cetlit, hogy milyen nap hánytól vannak a megbeszélések. Holnap megyek megbeszélésre. Új munkahely, nem voltam még itt, nem tudom mi vár rám. Családtagjaim már ebben a cégben dolgoztak és nem voltak megelégedve. Csak ezt azt 1 munkát találtam ami 2 műszakos, a többi mind 3.

2019. máj. 6. 19:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Biztos van a neten szlovák nyelvoktató anyag. Én németből tanulok így, és hamarosan angolt is elkezdem. Szlovák nyelvű meséket is nézhetsz, az is hasznos.
2019. nov. 4. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!