Mit csinál egy komplex rehabilitációs szakember?
Figyelt kérdés
Azt tudom hogy mesterképzés, és hogy minden eü (gyógytornász, védőnő..stb), gyógypedagógus, sport és rekreációsok mehetnek tovább rá.. de mi is lenne pontosan a feladata?
Köszi a válaszokat!
#egyetem #védőnő #Debrecen #diploma #mesterképzés #Debreceni Egyetem #gyógytornász #gyógypedagógia #sport és rekreációszervezés #komplex rehabilitáció
2019. máj. 4. 17:19
1/4 anonim válasza:
Egyik ismerős csaj ilyesmit végzett, ő ilyen wellness hétvégéket tartott hotelekben, amíg ki nem derült róla, hogy valójában luxusqva.
2/4 mi a fene válasza:
Rehab. szakember, a műtét és baleset utáni gyógyulást segíti, fejleszt stb.
3/4 anonim válasza:
Előző - ez így nem igaz, mert nem csak orvosi alapdiplomával lehet felvenni ezt a Mesterszakot - mert ez egy mesterszak.
Még nekem is ködös, hogy mi mindent csinál, de a fogyatékosságoktól kezdve a társadalomba való integrálásig elég sok mindent csinál.
Noha orvos- és egészségügyi képzési terület, mint írtam, más egyetemeken végzett alapdiplomások is felvehetik, ha illeszkedik, vagy elfogadtatható a diploma.
Link a leíráshoz:
4/4 szamoca53 válasza:
Például akik akkreditált munkavállalók, nekik el kell először menniük és szerezniük egy komplex rehabilitációs szakvéleményt ahhoz, hogy munkábaállhassanak. Ez a szakember adhatja ki nekik ezt az engedélyt. pl:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!