Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Aki pótvizsgázik, az mikortól...

Aki pótvizsgázik, az mikortól készül rá?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy az év vége után mennyi szünetet hagytok, illetve milyen segítségeket használtok (magántanár, ismerős, osztálytárs, stb.)?
2010. júl. 6. 10:41
 1/2 anonim ***** válasza:

Én anno matekból mentem, PV. előtt egy héttel elmentem 4-5 alkalommal egy magántanárhoz és végigvettük az egész anyagot. Sikerült...

Neked ajánlom, hogy foglalkozz már az elejétől.

Van még kb. 2 hónapod, ha naponta két naponta tanulsz egy keveset, beosztod, akkor nem lehet gond.

2010. júl. 6. 10:48
 2/2 anonim ***** válasza:

A legjobb megoldás, ha már most elkezded, lehetőleg egy magántanár segítségével. Én úgy mentem elősször a tanárhoz, hogy "na ez is nyaggat majd, meg tiszta szívás lesz a nyár" De aztán nem így lett. Elkezdtük elejétől az anyagot, heti 3x mentem, és folyamatosan végigvettünk mindent. Nem is kért sokat, meg nagyon kedves volt, ami szintén egy lényeges szempont. Hidd el, teljesen más egy ilyen óra, mint mikor a suliban vagy. Ez tavaly volt, és mivel mindent átvettünk, most sem kellett évközben annyit szerencsétlenkednem a matekkal, könyebben megértettem.

Persze ha egy-két héttel előtte kezded el a tanulást, lehet akkor is átmész, de akkor a jövő éved is ugyanolyan szívás lesz a matek szempontjából.

2010. júl. 6. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!