ELTE és BME fizika szak, ill. BME villany szakon mennyire kell matekot és fizikát tanulni?
Ha gimiben jól ment a fizika és a matek emelt érettségim is ötös lett akkor menni fog vajon?
Tudok logikusan gondolkodni és szerintem jó a fizikai intuícióm (volt olyan hogy én javitottam ki a tanárt 😂)
"Egyébként is Bangóné miatt van minden rossz."
Meg amiatt, hogy egy ember megpróbálja átvenni az egész világ felett a hatalmat azáltal hogy más országokat tönkretesz. Magyarországot az ellenzékkel akarja tönkre tenni őket fizeti. Szerencsére Orbán Viktor Miniszter Elnök urat kemény fábol faragtak ám!
"Ha egy fizika szakos zárthelyin a hőmennyiségváltozásra felírom, hogy az deltaQ = c*m*deltaT, akkor nem kell odaírnom, hogy a c az fajhő, mert nekem és a tanárnak is evidencia. Villamosmérnök szakon oda kellett, mert ti. ott a hallgatók nagy százalékára igaz:
Tanár: Mi a c?
Vill-mérn. hallgató: A fénysebesség. [Mert bebiflázta, de nem értette meg.]"
Szerintem ilyen nem volt és nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!