Kicsit pontosíthatnád. Egyetemi vagy szakképzés?
Egyetemen képzésekben egyértelműen a mérnöki területeké a jövő: gépész, villamosmérnök, informatikus.
Orvos pályához nagyon nagy kitartás kell és itt a legnagyobb a felelősség. Viszont egész jól fizet egy bejáratott praxis.
Jogi, nem rossz, de nagyon magolós a suli, sok szerencse és pénz kell egy saját irodához, anélkül meg eléggé átlagos a fizu.
Bölcsész, HR, marketing, meg hasonlókat felejtsd el, kamu az egész, soha nem lesz rendes munkahelyed. A jó helyekre csakis csókosak kerülnek.
Szakképzésben: villany szerelő, ács, szakács, lakatos, autószerelő ezek eléggé keresettek. Akkora ma a szakmunkás hiány, hogy egy sima bolti eladó is hazavisz 250-et.
Ács haverom (megjegyzem 7/7 napban tolja tavasztól őszig) havi 600 tisztán.
Köszönöm a választ!
Szakképzésre gondoltam, ezek amik tetszenek
Óvodapedagógus,gyermekotthoni asszisztens,dajka,gyermekgodozó,rendezvényszervező,pincér de nemtudom hogy érdemes kitanulni lesz jó keresetem vagy nem ..
Amiket írtál, az alapján nő lehetsz. A pincérnő-szakácsnő jó irány. A műszakbeosztás nem túl családbarát (főleg délután és este kell dolgozni) viszont lehet vele pénzt keresni.
Amúgy meg csinálj egy személyiség tesztet és abból már tudsz következtetni milyen munkák valók neked.
Óvodapedagógus, azt érdemes szerintem. De neten fenn van pl. az OKJ hiányszakmák listája.
(nem az első/második válaszoló vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!