OKJ-s viszonyokban melyik a legjobb informatikai képzés?
Tisztában vagyok az informatikai ágak súlyelosztásával, viszont OKJ-s viszonyokban kicsit más a helyzet.
A testvérem szeretne elvégezni egy OKJ-t, mert az egyetem nem jöhet neki szóba. Beszélt egy tanárral aki ott tanít, és ő azt mondta, hogy a Rendszergazda OKJ-t erdemesebb elvégezni mint mondjuk a Szoftverfejlesztőit vagy webfejlesztőit.
Ti egyet értetek a kijelentéssel?
Valamennyire lehet igaza van, mert a programozóknak ajánlott az egyetem, viszont ha csak OKJ-d van akkor nagyon ki kell tűnni a tudásoddal ha jó munkár akarsz. A tesóm meg kissé lustácska:D
Rendszergazda nem egy túlfizetett előkelő szakma az IT szektorban, de akinek nincsenek nagy elvárásai, lehet mégis érdemesebb, hisz sok helyre kellenek a rendszergazdák még vidéken is.
Nyilván nem meggazdagodni akar belőle a tesóm, de legalább az IT érdekli és ért is hozzá valamennyire.
Szerintetek?
"Igazából annyira nem zárkózott személyiség, csak éppen jobban érdekli őt a csajozás, bulizás és kockulás."
Akkor egyetemen infón boldog lesz. Ott buliznak rengetegen es kockulnak is. Ezt akarja kihagyni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!