Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Van lehetőségem hangszeres...

Van lehetőségem hangszeres gyakorlati érettségit tenni, ha középiskolás koromban nem zenei konzervatóriumba jártam?

Figyelt kérdés

Középszintű ének érettségim van, több mint 10 éve játszom trombitán,fúvószenekarban aktívan játszó tag vagyok. Szolfézst, zeneelméletet, zeneirodalmat tanultam, de úgy tudom azokból is kell külön vizsga, illetve kötelező zongorából is, ami ugyebár nincsen. Ha tanárok segítségével felkészülök, van lehetőségem ezekből vizsgát tenni? (Ami előfeltétetele egy konzervatóriumnak.)

Előre is nagyon köszönöm a választ.

L/21

2019. ápr. 9. 11:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Bármikor bármilyen érettségit tehetsz, ha kifizeted az árát. Ha fel tudsz készülni vágj bele. De már csak az októberire vagy a jövő májusira tudsz jelentkezni.
2019. ápr. 9. 12:07
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha már van érettségi bizonyítványod, bármilyen tárgyból, bármilyen szintű érettségit tehetsz. Ha létezik olyan, hogy trombita érettségi, ősszel lehet is próbálkozni.
2019. ápr. 9. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!