Emelt szintű érettségit szeretnék tenni, de mi történik ha sikertelen?
Ez nem így van!!!! megbuksz, s mivel ez az utóbbi, magasabb szintű vizsga, a bizonyitvanyba ez az eredmény fog bekerülni, utána meg mehetsz majd javitozni/pótolni kötelezően a következő félévben. Ez egy hülyeség. Menj csak el mindkét részére. Miután tudod az eredményt, de meg nincs kiállítva a bizonyítvány az iskola titkárai által, kérvényezd náluk, hogy melyik eredményről legyen kulon kivonat es melyik kerüljön be a bizonyitvanyba. Utóbbit fogjak mindenhol számolni.
De a biztonság kedvéért en azt mondom kérdezz ra a titkárnőknél :)
Én németből csináltam kőzép és emelt érettségit is előrehozva, és a rendes, 12-es érettségi időszakban odajött hozzám egy tanár egy papírral, hogy nyilatkozzak, melyik legyen a bizóban, és melyik tanúsítványon.
Ez viszont előrehozott téma, szerintem kérdezd meg az adott szakos tancidat. A legrosszabb esetben már a jelentkezéskor valahol nyilatkoztál erről, de ez nem biztos.
2.Válaszoló!
Tehát akkor ha sikertelen(megbukok) az emelt vizsgán akkor kötelezően ismételnem kell a következő félévben?
(Valami ilyesmitől tartottam énis )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!