2020-as törvényről ezt lehet tudni?
A ponthatárokról majd júliusban lehet tudni.
De engem igenis frusztrál, hogy ennyire ellehetetlenítik a bekerülést.
Már van felsőfokú végzettségem, diplomám, tehát NEM magam miatt mondom, mert engem már nem érint.
Sokan nem tudják, de pl elég jó előkapu ez az emelt érettségi plusz nyevvizsga, mivel az elmúlt években még csak 2.25-ös átlag volt az állammin maradás egyik feltétele, és asszem 2020-ra ezt fokozatosan emelik 3.0-ra. Így szűrik ki azokat, akik valószínűleg nem maradnának bent.
De egyébként én se értek egyet vele, nagy szívatás, foleg akik akkor, abban az évben fognak érettségizni, de a fentiek tudatában, érthető.
Egyrészről megértem a felháborodásotokat, viszont látom jelenleg a masik oldalt. Nagyon sok a képzetlen, nem oda való az egyetemeken... Akik csak foglalják a helyet. A jogászképzés eljutott arra a szintre, hogy annyian végzik el az egyetemet, hogy túlképzés van ( míg az orvosin hallgató hiány). A jo szakembereket kapkodni kell, tenyleg csak a legjobbak maradnak a szakmában, a többi csak töltelék. Mar bocsánat a kifejezésért.
Ezeket az embereket ki kell szórni, mert különben tönkreteszik a szakmát, a piacot, es mint fentebb is említettem, foglalják a helyet. Aki nem oda való, az nem oda való, s a legjobb ha ezt idejében felismerik.
Amugy itt van hogyan lesz az érettségi hivatalosan 2020-tol :) ja, es mindig kell hogy legyen egy első, szegényeket tenyleg sajnálom, de emlékszem meg milyen volt elsőnek lenni az uj, mostani érettségivel. Mindig van egy csoport aki szív, hogy a többieknek jobb legyen. Ezt az áldozatot meg kell (tudni) hozni, akármennyire kaki is :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!