Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha tanárnak szeretnék tanulni,...

Ha tanárnak szeretnék tanulni, akkor mindenféleképpen két szakot kell tanulnom? Nem lehet csak egyet?

Figyelt kérdés
Én csak matek tanár szeretnék lenni, mivel csak azt szeretem...
2019. márc. 7. 22:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Kell mellé még vmi. De ha akarod sose fogod tanítani.
2019. márc. 8. 00:12
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel mi a baj? Matek tanár akarsz lenni ergo elég jó vagy matekból. Informatika vagy fizika a matekra épül. Tehát ez a kettő könnyen teljesíthető és matek mellé ez ajánlott.
2019. márc. 8. 10:27
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Van egy lehetőség, de nem túl hatékony. Megcsinálod a matek mesterszakot, utána egy év alatt szerezhetsz tanári képesítést. Ahogy írták, érdemesebb inkább szakpárt választani. Az informatika nem jelenthet gondot.
2019. márc. 8. 13:58
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Az előző válaszolók jól leírták a lehetőségeidet, s egyetértek azzal is, hogy egyszakos matektanárrá válni egy alapképzéssel és ráépülő két mesterképzéssel ugyan lehet, de nem érdemes. Ha a természettudományok nem érdekelnek vagy nem mennek, akkor szerintem is az informatika ésszerű választás lehet másik szaknak; vagy ha ahhoz sincs kedved, akkor esetleg a könyvtárostanár, a média- mozgókép- és kommunikációtanár, a hon- és népismeret tanár, a közösségi művelődés tanár vagy az etikatanár szak is szóbajöhet.
2019. márc. 8. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!