Ha tanárnak szeretnék tanulni, akkor mindenféleképpen két szakot kell tanulnom? Nem lehet csak egyet?
Figyelt kérdés
Én csak matek tanár szeretnék lenni, mivel csak azt szeretem...2019. márc. 7. 22:20
1/4 anonim válasza:
Kell mellé még vmi. De ha akarod sose fogod tanítani.
2/4 anonim válasza:
Ezzel mi a baj? Matek tanár akarsz lenni ergo elég jó vagy matekból. Informatika vagy fizika a matekra épül. Tehát ez a kettő könnyen teljesíthető és matek mellé ez ajánlott.
3/4 anonim válasza:
Van egy lehetőség, de nem túl hatékony. Megcsinálod a matek mesterszakot, utána egy év alatt szerezhetsz tanári képesítést. Ahogy írták, érdemesebb inkább szakpárt választani. Az informatika nem jelenthet gondot.
4/4 anonim válasza:
Az előző válaszolók jól leírták a lehetőségeidet, s egyetértek azzal is, hogy egyszakos matektanárrá válni egy alapképzéssel és ráépülő két mesterképzéssel ugyan lehet, de nem érdemes. Ha a természettudományok nem érdekelnek vagy nem mennek, akkor szerintem is az informatika ésszerű választás lehet másik szaknak; vagy ha ahhoz sincs kedved, akkor esetleg a könyvtárostanár, a média- mozgókép- és kommunikációtanár, a hon- és népismeret tanár, a közösségi művelődés tanár vagy az etikatanár szak is szóbajöhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!