A Kaposvári Egyetem Mozgóképkultúra és média szakára milyen 2-3 perces videót kell csinálni az alkalmassági vizsgára?
Figyelt kérdés
A téma érdekelne, hogy elsősorban oda az ilyen bemutatkozós kisfilmet várják, vagy pedig azt készíthetsz, amit csak akarsz?2019. febr. 26. 19:25
1/2 anonim válasza:
Elvileg, de bármi jó nekik. Viszont, ha rám hallgatsz, ne jelentkezz erre a szakra. Én már végzős vagyok, de teljesen kilátástalan, hogy mit kezdjek magammal. Ha szeretnél alaposabban ilyen szakot tanulni javaslom az SZFE, vagy az Egri egyetem hasonló képzéseit, és amennyiben megjelölted, feküdj rá arra. Én nagyot csalódtam, nem adtak nekem semmit, és szerintem örök életre megutáltatták velem a kamera használatát. Ez egy kiforróban lévő szak, semmiféle rendszerrel, vagy gyakorlattal. Persze, ez a te döntésed, de én személy szerint nem javaslom, hogy ide gyere.
2/2 anonim válasza:
Én sem ajánlom, inkább a metu. Drágább, de sokkal sokkal sokkal, jobb.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!