Hogyan kell tanulni? Ti hogyan tanultok?
Kellene tudni, hogy mit.
Mert például a matekot csak úgy tudod elmélyíteni, hogyha egy rakat példafeladatot oldasz meg. Törinél magy magyarnál ez annyira nem játszik.
[link] - Domján László tutin megmondja, hogy mi kell a jó tanuláshoz, trükköket, technikákat is kapsz bőven. Több részes sorozat a témáról, de szerintem ez az egy is bőven elég kezdésnek, gyakorolhatod bőven az elmondottakat.
Nekem még sokat segítettek angol youtuberek: Unjaded Jade és Ruby Granger. Az ő videói főleg motivációként szolgálnak számomra, de náluk is rengeteg hasznos technika van.
Nekem személy szerint nagyon bejön, ha feladatlapot készítek magamnak, miután elolvastam és kijegyzeteltem a leckét. Aztán hagyom pihenni a dolgot, később meg előveszem, megoldom, majd átjavítom a tesztet. Mondjuk én magántanuló vagyok, egyébként sem kapok mástól feladatlapot, de szerintem saját kérdéssor készítése sokat segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!