Ha nem tudom letenni az érettségit öngyilkossági módszert kell keresnem?

Figyelt kérdés
Jobb ha megölöm magam mert egy selejt hulladék vagyok?
2019. febr. 12. 23:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Addig van még idő felkészülni, ha folyamatosan tanultál. Ha meg nem, később még mindig tehetsz javító érettségit.
2019. febr. 12. 23:35
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem szabad ezért öngyilkosnak lenni. Sajnos a világ aztvsugallja hogy ha nincs érettségid meg diplomád akkor senki nem vagy, viszont ha megnézed az igazán sikeres, boldog, gazdag embereket nagy részük nem rendelkezik érettségivel szóval fel a fejjel még bármi lehet belőled
2019. febr. 13. 01:33
 3/9 anonim ***** válasza:
Lehet rossz napod túl is izgulhatod, be is pánikolhatsz, ezért el is szúrhatod. Előfordul, bár nem olyan sűrűn. Azért az érettségit nem nehéz letenni. Készülj rá jobban, így nem fogsz rajta rágódni és izgulni és sikeresen fogsz teljesíteni.
2019. febr. 13. 01:45
 4/9 anonim ***** válasza:
Magántanárral jobban járnál, és egy pszichológust sem ártana felkeresni. Az érettségi félelmetesnek tűnhet, de nem érdemes ennyire rágörcsölni. Ha valamelyik tárgy mégsem sikerülne, később újra megpróbálhatod.
2019. febr. 13. 07:09
 5/9 A kérdező kommentje:
Mivel akkor nem lesz munkám és éhenhalok!
2019. febr. 13. 09:08
 6/9 anonim ***** válasza:
Szakmát is lehet tanulni.
2019. febr. 13. 11:09
 7/9 anonim ***** válasza:

Érettségi nélkül is lehet munkát találni (ideiglenesen), ősszel pedig újra nekifutni az érettséginek.

De ne szaladjunk ennyire előre, még jópár hónap van a felkészülésre, lehet, hogy teljesen felesleges az aggodalmad.

2019. febr. 13. 12:49
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

(Nem hinném,hogy problémái lennének a kérdezőnek azzal a képességével amivel egy középszintű érettségit le lehet tenni. Eleve az írásképből sem ez jön le.)

Szerintem keress fel valakit aki tud segíteni a lelki bajaidon,de komolyan! Mert ezért nem lesz munkád meg semmid sem. Én is ilyen vagyok, pontosan így érzek én is mindennel kapcsolatban. Hidd el már kb. ötödjére jelentkezem egyetemre,különböző szakmák tanulására mert mindig bestresszelek valamin pl nem megyek el vizsgázni meg ilyen finomságok,mert félek meg ilyen finomságok. Remélem azért téged legalább szeret valaki aki tud segíteni az önbizalomhiányodon. Ha nem hát írj rám,az érettségiben is segítek ha kell.

2019. febr. 15. 17:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Látod és írni sem tudok :DDD mégis meglett az érettségim. remélem azért érthető amit írtam.
2019. febr. 15. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!