OKJ képzés megéri? Tanultatok már benne?
Sziasztok!
Olyanok véleményét szeretném kérni, akik felnőtt oktatásban szerepeltek, és fizettek vagy sem az OKJ képzésért.
Érettségi után, igazából nemtudtam mit szeretnék csinálni, ezért a Munkaügyi központon keresztül elvégeztem a Raktáros és Anyagmozgató OKJ-t, amivel fel is vettek.
A fizetésem is egész jó, de egyszerűen nem akarom ezt csinálni.
Szóval, a Logisztikai és szállítmányozási ügyintéző tanfolyamot néztem ki, már fizetősen.
Szerintetek megéri az OKJ képzésekért fizetni? A Vizsgák mennyire nehezek? (A Munkaügyi által támogatotton még az is átment aki egy órán se volt bent)
A fizetőssel is ez a helyzet?
Köszönöm a válaszokat :)
Fura, nálunk alap hogy a SAP elé leültetnek, és csinálj meg pár feladatot. Biztos Jakab Zoltán is képes rá, aki éppen sepregeti az egereket.
Ennyi erővel miért nem mindenki raktáros?
Mert hogy nagyon jól lehet vele keresni az biztos. Jelenleg 300k Bruttóba vagyok, most lesz majd emelés. Benzinpénzt is fizetik.
Nem is értem miért szívnak akkor az emberek szalagon, ha mindenki tudna raktáros lenni.
Olyan jó, mikor hozzá nem értő ember akar felvilágosítani másokat, hogy mi hiányszakma és mi nem. Jelenleg logisztikai és száll. ügyintézőből elég nagy a hiány, csak jelzem. És igen, jól is lehet vele keresni (hacsak nem az 500 nettó jelenti valakinek azt, hogy "jól").
Én most végzem ezt a képzést, ingyen tanultam egy elég jóhírű suliban Budapesten. 25 éves korig ingyenes a képzés, ha iskolarendszerben tanulod, ez 2 éves. Ha elmúltál 25, akkor estin még ingyenes lehet, de ott kötelező mellette dolgoznod valahol. Ha érdekel bővebb infó, írj üzenetet, szívesen válaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!