Pótfelvételi már csak fizetős szakra van?
Figyelt kérdés
Elszúrtam kicsit a felvételit, met most körülbelül 3 hete ugrott be, hogy engem nagyon érdekelne a reklám szervezés, de nem jelöltem meg iylen továbbtanulási szakot... és elég pontom is lenne rá...
Néztem pótfelvételit... eddig ahogy leszűrtem csak fizetősek vannak.... Ez igaz? vagy nem jó helyen kerestem? mrt néztem és pótfelvételi márcsak költségtérítős szakokat mutat:S SEGÍTSETEK légyszi :)
2010. jún. 30. 16:15
1/4 anonim válasza:
Igen, általában csak költséges. Elvileg lehetne államis is, ha első körben nem volt elég jelentkező, de szerintem ez ritka, mint a fehér holló. Ha van is, akkor is már csak nagyon gagyi szakokon...
2/4 anonim válasza:
CSAK költségtérítéses szakot hirdethetnek meg az intézmények pótfelvételi eljárásban.
FSZ képzést találhatsz ingyenest, de alapszakot sajnos nem.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm Szépen....
2010. júl. 2. 09:38
4/4 anonim válasza:
Közszolgálati hírdet támogatottat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!