Esti iskolában lehetséges, hogy csak 5 tantárgyat kell tanulni vagy valamit benéztem?
Persze majd ha biztos vagyok benne, hogy szeretnék jelentkezni, érdeklődök az iskolánál, de még csak gondolkodtam rajta.
A hozzánk legközelebb eső esti iskoláról olvasgattam egy kicsit és azt írták, hogy "kötelező vizsgatárgyak: matek, magyar, történelem, angol vagy német. Választható vizsgatárgyak: informatika, biológia, kémia, fizika, földrajz." Én ezt úgy értelmezem, hogy van alapból 4 tantárgy, a töri, a magyar, a matek és a nyelv és ezen kívül a választható közül kell választani 1-et és akkor összesen 5 tantárgy van. Ez nagyon jól hangzik, de elbizonytalanodtam, hogy ez lehetséges, vagy valamit félreértelmeztem? Mert nézegettem más esti órákat, ott van vagy 7-8 tantárgy is.
*más esti iskolákat
elírtam
Ez nem az órarend, csak a vizsgatárgyak felsorolása.
A kettő nem zárja ki egymást.
De én olyan esti sulit ismertem, ahol utolsó évben már tényleg csak érettségi tárgyak voltak.
Általában angol nyelvből szoktak érettségizni
estin
Vagyis spanyol nyelvből nem biztos,
hogy fogsz tudni
(az első érettségi vizsgaidőszakban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!