Mennyi pontszàm kell a Budapesti Leövey Klàra Gimnáziumba? (Ferencváros)
Figyelt kérdés
A központim összesen 46 pontos lett(tudom hogy elèg szar)de kb mennyi kell?Van esèlyem?Behivhatak szobelizni?Mèdia,rajz esetleg informatika szakra mennèk.Aki odajàr hànypontos lett neki,mennyivel jutott be?Előre is köszi2019. jan. 25. 12:59
11/20 anonim válasza:
(az elozo valaszolo vagyok)
Egyebkent en is oda jelentkeztem, halado angolra. nekem 7 pont hianyzott a mentessegre
12/20 anonim válasza:
Utolsó válaszoló: ezek a tavalyiak, nem?
13/20 anonim válasza:
bbmarta: drukkolok nektek! Sajnos nem vitték le :(
14/20 bbmarta válasza:
Sajnos nem! 3 szóbeli a jövő héten...hétfőn Berzsenyi, kedden Apáczai, csütörtökön Leövey... köszi a drukkokat! Van mit tanulni!
15/20 anonim válasza:
Mi most megyünk szombaton kettőre is. Izgalmas időszak :)
17/20 A kérdező kommentje:
Engem nem hívtak be:(.Mindenkinek soksikert!!💛
2019. márc. 2. 11:46
19/20 bbmarta válasza:
Bent lenne! Max. pontos szóbelivel 165 ponttal végzett a Leöveyben, 32.helyen (viszont a 60.helyről is bekerülnek törire évek óta) ! De nekünk ez a suli a 3.helyen van és a 2.helyre(Berzsenyi humán) is biztosan bekerült. Oda 33 diákot vesznek fel és Lóci már most az ideiglenesen 33.! :-) Az Apáczai csak holnap írja ki, egyben van a gyomrunk!
20/20 anonim válasza:
Akkor kívánom, hogy Nektek az legyen amit szeretnétek :) Írd majd meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!