Mi a véleményetek az igazságügyi igazgatási szakról?
Figyelt kérdés
Érdekel a jog, viszont nem szeretnék jogásznak menni, nem tudnék annyi pontot elérni, plusz a fizetős szóba se jöhet. Mennyire nehéz elvégezni ezt a szakot? (Jó, tudom egy jogász szaknál biztos könnyebb) milyen az elhelyezkedési lehetőség? Csak bíróságon tudok állást találni? Vagy máshol is?2019. jan. 16. 15:38
1/1 anonim válasza:
Ha még aktuális: Csak akkor vágj bele ha van ismerős jogi pályán!!! én elvégeztem és 2 hónapja munkanélküli vagyok. Egyébként elvileg igen leginkább bíróságra lehet vele menni bár én jó lettem volna suli titkárnak is de végül nem értesítettek hogy mehetek. Szóval egyéb adminisztrative melókat is lehet vele csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!