Mehetek asztmásan hegesztőnek - vagy autófényezőnek; mennyire káros az egészségre ez a két szakma?
Nem tudom, hogy e két szakma mennyire lenne káros a tüdőmre. Mert gondolkodom, hogy a targoncás képzettségem - és az érettségim mellé még megcsinálok egy szakmát, amit akár csinálnék is, de nekem sajnos az egészségemet is figyelembe kell vennem, mert asztmás vagyok meg allergiás.
Bár, így is poros helyen dolgozom, de ez az asztmámra nincs hatással, de kétségtelen, hogy nyilván jót sem tesz neki, de ezt csak ritkán érzem, mert edzem a tüdőmet sporttal. Igazából nincs több panaszom mióta raktáros/targoncásként dolgozom, mint sulis koromban.
Arra is kíváncsi lennék, hogy a szemet mennyire teszi tönkre a hegesztő szakma. Olvasgattam korábbi kérdéseknél, és volt, aki azt írta, neki már fél év alatt romlott látása.
Továbbá, a kék és a zöld egy árnyalatát össze szoktam téveszteni, tehát elvileg enyhe színtévesztő vagyok. Nem tudom, e autófényezőnél mennyire akadály. Vagy lehet ott is csinálnak velem látás vizsgálatot.
Megéri ezekre a szakmákra váltani, és kifizetni a tanfolyam díját?!
Köszi! Én cégnél szeretnék dolgozni, és gondolom, amilyen céghez engem kezdõnek felvennének, kérdéses azok a helyek mennyire - és milyen minõségben vannak felszerelve ilyen biztonsági felszerelésekkel.
Akkor
Igen??? Dehát azt nem hinném, hogy valakit felvesznek, és azt mondják, hogy: "Haver, reméljük van fél milliód, mert neked kell mindent megvenni!"...
Ez kb. olyan lenne, mintha a targoncát nekem kellett volna megvenni, ahol dolgozom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!