Ha egyetemen önköltséges képzésre felvesznek de nagyon jó lesz a tanulmányi eredményem akkor lehetőség van rá hogy átrakjanak államira? Vagy ilyen csak fordítva működik?
"Én sem tudom hol élsz, de az élet nem ilyen. Nem olyan egyszerű munka mellett új érettségit letenni"
-Nagyon sok ember tanul munka mellett és család mellett felsőoktatásban. Hidd el jobban tudom, mint te, mert sztem dupla annyi idős vagyok mint te. Én is így szereztem 2 diplomámat. És még élek:-))
" Szerintem az előrelátó szülő, ha gyereket vállal, tesz félre a kölyök felsőfokú oktatására, attól függően mennyit engedhet meg magának. "
- Ugye most nem teakarod nekem megmondani, hogy mennyibe kerül egy gyerek felsőoktatási finanszírozása?? Mint említettem egyetemista. Havonta rengeteg a kiadás még úgy is, hogy államin van. Gondold el ezt még mellette a tandíjjal.
"Az új érettségi idő, pénz, és semmi sem garantálja, hogy sikerülni fog."
-Az élet már csak ilyen, nincs garancia semmire. De ha tanulsz, menni fog.
" De nem mindegy, kinek tartozunk, vagy milyen néven? Diákhitel vagy államilag finanszírozott oktatás? Egyre megy, a vége meg úgyis ugyanaz..."
-Azért nem egészen....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!