Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha egyetemen önköltséges...

Ha egyetemen önköltséges képzésre felvesznek de nagyon jó lesz a tanulmányi eredményem akkor lehetőség van rá hogy átrakjanak államira? Vagy ilyen csak fordítva működik?

Figyelt kérdés

2019. jan. 12. 17:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"Én sem tudom hol élsz, de az élet nem ilyen. Nem olyan egyszerű munka mellett új érettségit letenni"

-Nagyon sok ember tanul munka mellett és család mellett felsőoktatásban. Hidd el jobban tudom, mint te, mert sztem dupla annyi idős vagyok mint te. Én is így szereztem 2 diplomámat. És még élek:-))

" Szerintem az előrelátó szülő, ha gyereket vállal, tesz félre a kölyök felsőfokú oktatására, attól függően mennyit engedhet meg magának. "

- Ugye most nem teakarod nekem megmondani, hogy mennyibe kerül egy gyerek felsőoktatási finanszírozása?? Mint említettem egyetemista. Havonta rengeteg a kiadás még úgy is, hogy államin van. Gondold el ezt még mellette a tandíjjal.

"Az új érettségi idő, pénz, és semmi sem garantálja, hogy sikerülni fog."

-Az élet már csak ilyen, nincs garancia semmire. De ha tanulsz, menni fog.

" De nem mindegy, kinek tartozunk, vagy milyen néven? Diákhitel vagy államilag finanszírozott oktatás? Egyre megy, a vége meg úgyis ugyanaz..."

-Azért nem egészen....

2019. jan. 13. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!