Melyik szak lenne a legideálisabb?
Figyelt kérdés
Közgazdasági szakközépbe járok, egyetemre szeretnék menni közgáz karra. Erősségem a matek, statisztika, számvitel, de a pénzügy és adózás nem megy. Melyik lenne a legjobb? 18/L2019. jan. 9. 10:22
1/5 anonim válasza:
Ha középszinten gondjaid vannak, félő, hogy akármelyik szakot is választod, akadályokba ütközöl majd. Amúgy nem értem, hogy akinek erőssége a matematika, annak hogy okozhat gondot az adózás.
2/5 A kérdező kommentje:
Az adózásnak a nagy része elmélet, ezért keresek olyan szakot ahol a számolás van előtérbe helyezve.
2019. jan. 9. 13:10
3/5 anonim válasza:
Az, hogy mennyire megy a kérdezőnek a gimis adózás egyáltalán nincs kihatással arra, hogy mennyire mehet neki az egyetem, ez baromság.
Ha a matematika és a statisztika érdekel akkor az Alkalmazott közgazdaságtan a te szakod. Ez a keményebb matekos közgazdász képzés, itt képzik ki a hagyományos elemzőket.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm második, ment a like!:)
Sajnos az alkalmazott közgazdaságtan szak nem indul Pécsen, ezt elfelejtettem írni..
Gazdálkodás és menedzsment, kereskedelem és marketing, pénzügy és számvitel szakok közül tudok választani.:(
2019. jan. 9. 18:06
5/5 anonim válasza:
Ezek közül a Pénzügy számvitelen a legfajsúlyosabb a matek, de elég kis részét képezi a tanagyagnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!