Felvi.hu-n, ha a 2 természettudományi tárgyam év végi jegyét szeretném vinni, akkor hogy választom ki a felületen?
Csak egyet lehet kijelölni.
Választott természettudományos tárgy: legalább 2 évig tanult természettudományos tárgy utolsó két tanult év végi osztályzata vagy legalább 1 évig tanult tárgy esetén két természettudományos tárgy utolsó tanult év végi osztályzata.
"legalább 1 évig tanult tárgy esetén két természettudományos tárgy utolsó tanult év végi osztályzata"
Látom, nem ment a magyar érettségi.
Az még mindig 2 jegy, se több, se kevesebb, mint amennyit más visz. Amúgy meg ha itt van ez az opció, akkor miért ne élnék vele? Nonszensz.
Értelmes választ szeretnék.
Na megnéztem, és én tévedtem, lehet régebben volt ilyen szabály, de most nincs, korlátozás nélkül lehet választani a kettő közül: [link]
Ha nincs lehetőség erre az e-felvi felületen, akkor sem kell aggódni a bizonyítvány feltöltése után úgyis a számodra legkedvezőbb pontszámot fogják számítani.
Köszöni szépen, a 98%-os emelt magyarom jól van, ott porolódik a polcon.
De ha ennyire nagy a szád:
,,2. választott természettudományos tárgy rögzítéséhez jelölje a négyzetet. Ennek lehetőségeiről, illetve a szabályokról ide kattintva olvashat."
Illetve elfelejtetted mondani, hogy 2x1, és nem 2x2 jegyet akarsz. Szóval mielőtt beszólsz másnak, nézz utána a dolgoknak, okostojás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!