Mi legyen? Hogyan tovább? menjek el dolgozni? 20/F
Nem megy a suli, nekem nehéz. 3 tantárgyból biztos bukok most félévkor.. (szoftverfejlesztői szak) Amúgy csak ez indul a suliba, pedig én alapból nem erre akartam menni..
Csak a könnyebb info nem indult el..
A tanárok mondták, hogy ne várjak év végénó-ig, akár most is abba hagyhatom mert látják hogy nem megy ez nekem.
Azt mondták, hogy nem kötelező az info, menjek másra.
Szakgimnáziumi szakon vagy, vagypedig okj-n?
Ha szakgimis normál 4 éves szak, akkor ha most otthagyod, akkor hova szeretnél átiratkozni? Sajnos nem nagyon fognak átvenni máshova. Tanárok meg ahelyett, hogy segítenének, hogy egy 2-est elérj, még el is akarnak zavarni, hogy ne kelljen veled foglalkozniuk.
Magántanárt fogadj (van infóból is, programozásból is), és legalább a 2-esed legyen meg. Nem olyan nehéz azt elérni (én is info szakon voltam).
Ja most látom a kulcsszavakba hogy OKJ :D
Akkor szerintem mindenképp hagyd ott, mert biztos, hogy nem fogsz ebben a szakmában dolgozni, ha nics érzéked hozzá, és nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!