Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Nke államigazgatás vagy...

Nke államigazgatás vagy közigazgatásszervező?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

kérdésem a következő lenne. Mi a különbség a két szakon végzettség szempontjából?(gondolok itt a további tanulmányokra legfőbbkép a munkalehetőségekre, melyik ér többet a munkapiacon) Illetve mivel egy év alatt 40 ponttal ugrott minimum ponthatár ezért félőnek tartom hogy az Államigazgatásira fel se vennének... SZóval ha megpályáznám a másikat akkor mennyivel lennék más helyzetben? Illetve mesterképzés szemppontjából jobban járnék e a közigazgatsszervezővel?

Sajnos a családomban nincs egyetlen emebr sem aki ez ügyben segíteni tudna illetve én is csak idén végzem a középiskolai tanulmányaimat szóval elég fontos lenne nekem.

Legfőbképpen Nke-s hallgatók véleményét várnám ugyanakkor bárkit szivesen meghllgatnék.

Azonban ha tudtok jobb alternatívákat azokat is szivesen meghallgatom.

válaszoakt előre is köszönöm!

18/F

2019. jan. 6. 19:10
 1/1 anonim ***** válasza:

Ezekkel a vegzettsegekkek allami szfera lehet a cel, azon belul is kozigazgatas, ahol igazából letszam stop van, valamint a dolgozok létszámát is csokkentik, igy az elhelyezkedes, ezzel a szakkal igen nehez, de ha megis sikeruk a kezdo ber nagyon alacsony kb 140-150 netto.. nyilván beosztastol is fugg, en most a nagy atlagot mondtam. Valamint az előremenetel is nehezkes..

En a helyedben mas szakot keresnel, ami nem feltetlen csak az allami szferaval all kapcsolatban.

2019. jan. 9. 01:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!