Melyik OKJ-t éri meg megcsinálni?
Sziasztok!
Tudnátok irni olyan okj képzéseket, amelyekkel nagyobb eséllyel lehet elhelyezkedni? (Miket írtok utánanézek)
Elkezdtem egy egyetemet, de azt otthagytam, mert erős volt nekem. Az érettségim jó lett, e van B2 nyelvvizsgám.
Köszi
Fiú vagy vagy lány?
Fiúként érdemesebb hiányszakmákat kitanulni: kőműves, burkoló, vízszerelő, hasonlók. Tévhit, hogy csak a diplomások keresnének jól, ezek közt ha válogatsz, nagyon jól meg tudsz majd élni.
Lányként és fiúként egyaránt a szellemi munkákhoz kapcsolódó okj-k közz is válogathatsz: bérügyintéző, pénzügyi-számviteli ügyintéző stb. De ha nem érdekel az adózás, pénzügy világa, bele se kezdj, akkor inkább egy szakács vagy cukrász képzés lehet nyerő.
Fiú vagyok, lemaradt bocsi.
Nagyon szívesen lennék festő, de rajzolni nem tudok, és nem tudom egy szobafestőnek mennyire kell kézügyesség.
Hááát, éppen annyira érdekel a pénzügy, amennyire szükségem van rá, de ezt nem igen tanulnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!