Milyen OKJ-val lehet jól elhelyezkedni?
Figyelt kérdés
Sziasztok :))
Megszeretném kérdezni tőletek hogy milyen OKJ-tok van és ha van Pozitiv/Negativ élményeket akkor azt szivesen elolvasnám..(diplomát is irhattok ha van és arra tettetek még rá OKJ-t)
tervezgetek hogy mi lenne jó érettségire és nem tudom hogy milyen OKJ-t szerezzek (diplomám nincs)
#egyetem #továbbtanulás #tanulás #munka #OKJ #főiskola #diploma #negatív #elhelyezkedés #felnőttoktatás
2018. dec. 30. 02:45
1/3 anonim válasza:
Építőipari szakmunkára hatalmas igény van (villanyszerelő, kőműves, burkoló stb.). Szerintem autóipari szakmunkákra is (szerelő, lakatos stb.).
Nekem az edző OKJ a legszimpatikusabb, ha valamilyen sportágban van tapasztalatod. Hatalmas igény van különféle csoportos tornákra, felnőtteknek és gyerekeknek is. Csak ehhez tényleg rendesen kell edzeni és rá kell szánni egy életet ezt felépíteni.
2/3 anonim válasza:
Nekem tb-bér, pü-szv ügyintéző, mképes, adótanácsadó van... Megérte a befektetést.
3/3 anonim válasza:
Vegyésztechnikus keresett szakma, és jól meg is fizetik őket (200+)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!