21 Éves leszek Szeptemberben, van egy szakmám, visszamehetek két éves nappali érettségire?
Mindenképp nappalin szeretnéd? Mert vannak különféle esti gimik is, ahol (például nálunk) heti 2 délutánt van oktatás, ráadásul lazábbak is a tanárok. A tételt is elmondják melyiket kapod érettségin. (🙄)
Pont a tanáriban ültem, (régebben helyettesítettem ott), és a jegyeket random írogatták be a tanárok a naplóba. Volt akit csak beiratkozásnál láttak utoljára és kapta végig a ketteseket. Aki majdnem minden órán ott volt de csak testileg, az már kapta is a 4-eseket, 5-ösöket.. Csak a neveket olvasták fel az "igazgató" félének a szaktanárok, ő meg mondta, hogy "háát néha bejár, mehetnek a hármasok, négyesek, vagy őt azóta nem láttam, szóval írjad a ketteseket".
Ha nincsenek terveid az érettségivel, gondolok itt egyetemi továbbtanulásra, akkor szerintem érdemes ezen elgondolkoznod. Főleg ha csak azért kell az érettségi, mert könnyebben el akarsz helyezkedni a szakmáddal, akkor szerintem felesleges végig járni a hétköznapokat.
Kedves kérdező!
Ha gondolod,írj privátban és adok szívesen tanácsokat,segítséget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!