Melyiket választanátok Ti?
Szóval most érettségiztem és sajna fősulira már csak a 3. 4. hely játszik. A 3. Tatabánya - kereskedelem és marketing, 4. Bp - nemzetközi gazdálkodás. Az első hely a 2 ötvözete Bp -keresk és marketing lett volna, de kétlem, h a ponthatár 26ot csökkenne :D
A két szak közül sokkal inkább a keresk és m. érdekel, a leírtak alapján, de végül is egyiket sem ismerem igazán, és azt mondják ma már többre megyek a nemzetközi g-al. Viszont a vágyam Pest volt, Tatabányán meg talán voltam életemben kemény 1x, most néztem vonat is csak úgy megy h átszállással Pesten, szóval sok szempontból lehet bonyolultabb lenne, mint Pest. (egyébként a suli mind2 esetben a Mütf.)
Még tudsz változtatni a sorrenden?
Egyébként a kereskedelem&marketing szak nagyon népszerű,szerintem 2-3 év múlva azon a területen is túlképzettség lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!