OKJ fotográfus képzés tapasztalatok, helyek, árak? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Nem kevés kattogtatással végig néztem jó pár OKJ képzési hely ajánlatát (egészen pontosan OKJ 54 810 01 Fotográfus és fotótermék-kereskedő). Képzési időben kevésbé, de árban 3x eltérések is vannak még a Budapesti kézpések esetén is. A leírásokból nem igazán látszik ennek a jelentős árkülönbségnek az oka. Van valakinek tapasztalata, hogy pl. az olcsóbb kategóriások és a drágábbak között mi a különbség? (Első szempont, hogy OKJ bizonyítvány meglegyen).2018. dec. 25. 11:50
1/3 anonim válasza:
Ha csak a bizonyítvány fontos akkor elég egy ingyenes képzés is. A különbség az hogy kik és milyen felszereléssel tanítanak. Ha egy olyan fotós tanít, aki jelenleg nagyobb névnek számít a szakmában és mondjuk a saját műtermében/stúdiójában tart órát, az nyilván drágább. Persze jól utána kell járni, mert sok helyen egyáltalán nem indokolt a magas tandíj és csak lehúzzák az embert. Ha biztosra akarsz menni, menj el nyílt napokra.
2/3 A kérdező kommentje:
Ingyenes OKJ-s képzés hol van? Mert én még nem találtam.
2019. jan. 15. 12:46
3/3 anonim válasza:
Ezt találtam, de életemben nem hallottam még ezekről. Művészeti és médiafotográfus okj viszont sok helyen van ingyenesen. Nézz utána lehet ahhoz amit te akarsz csinálni az is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!