Mit válasszak? (lent. )

Figyelt kérdés
Tudom hogy az én koromban korai, és még sokat fog változni a véleményem, hisz csak most kezdem a gimit de szeretném eldönteni mivel akarok foglalkozni... A reál tantárgyak mennek jól, s valami ilyesmivel szeretnék foglalkozni, de melyik pálya az amin több az esély hogy rendesen keresek majd? (Ami szóba jöhet informatika, matematika, fizika, kémia)
2010. jún. 27. 21:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Még így is eléggé tág a fogalom, szóval rengeteg szakot fel lehetne sorolni.

Informatikai szakok: mérnök infó, programtervező infó.

MÉrnöki: mechatronika, gépész, építész stb.

Sima mezei szakok: matematika, fizika, kémia, ezekkel rengeteg felé szakosodhatsz, szóval nehéz megmondani.

Felvi.hu ott több infó van. Szakkeresőt ajánlanám.

2010. jún. 27. 21:41
 2/6 anonim ***** válasza:
67%
Tök fölösleges most eldöntnei, a felvételi jelentkezésig hússzor változhat még a véleményed. Tanuljál, most ennyi a dolgod.
2010. jún. 27. 21:48
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg igenis jó dolog, hogy ezen gondolkozol! Matekkal mindenféleképpen erőteljesen foglalkozz és a kémiával, fizikával is. Info... Ott nem nagyon vagyok képben.

Majd meglátod gimiben mennyire fognak ezek a tárgyak menni és melyikben leled örömed. Ne várj éveket azzal, hogy eldöntsd mi felé orientálódsz.

Igaz, hogy nem kell most azonnal döntened, de legyél nyitott és érdeklődő, hogy ne az utolsó pillanatban kelljen "kapkodnod".

2010. jún. 27. 22:00
 4/6 anonim ***** válasza:
67%
Röviden csak annyit akartam mondani az előző hozzászólásommal, hogy: ne okozz magadnak azzal problémát, hogy ezen gondolkozol, inkább tanulj örömmel és meglátod, mit hozhatsz ki magadból.
2010. jún. 27. 22:02
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is tanulj, de azért adok tippeket is.:

Kémia(és biológia):

-biológus

-élelmiszer mérnök

-genetikus

-orvos

-állatorvos

-vegyész

-orvosdiagnosztikai laboratóriumi analitikus

-biomérnök

-kertészmérnök

-tájépítési mérnök

-ápolónő

-védőnő

-szülésznő

-gyógytornász

-képi diagnosztikai asszisztens

-dietetikus optometrista

-geológus

-tanár

Matek:

-mérnök(ezen belül kismillió van)

-tanár

Informatika:

-ide nem tudok írni :-)

-de gondolom informatikus

2010. jún. 27. 22:15
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
a mechatronikában van fizika, matek és programozás(infó). És hidd el, hogy nem is kevés.
2010. jún. 27. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!