Olyan festő, vagy hidegburkoló mestert, aki hajlandó TANÍTANI is (nem csak dolgoztat) hol, illetve hogyan kereshetnék?
Vegezd el a szakmat, akar gyorstalpalon de valami fogalmad legyen az egeszrol.
Mikor felvesznek dolgozni ugyis megtanitjak hogy ok mit hogyan csinalnak.
En tobb helyen is dolgoztam festokent es legtobbszor mindig tanultam valami ujat.
Hidegburkoló vagyok, a lassabban pontosabban szebben dolgozó féle.
Én 3 év alatt végeztem el a szakmát, értem a problémádat, mert nem sűrűn engedtek dolgozni, (csak segédmunka és nézés)aztán a suli mellett néniknek bácsiknak vállaltam el kisebb és egyre nagyobb munkákat, amikor ez a mester tudomására jutott, már jobban odaengedett, a harmadik évben már cégek vizesblokkjait burkoltam egy munkással. Gyönyörű munkákat adtam ki, de a tulajdonosok megutáltatták velem a szakmát az állandó mégegykisez mégegykisaz, de olcsón, meg haverok vagyunk már, meg ugrálj vissza 100 szor stb. Nem dolgozok ilyeneknek, inkább elkezdtem fémet esztergálni.
Egyébként a burkolók az árazást rontják el, nincs fix ár, tol tolig van, az egyéb munkákat órabérben ha egyaltalan vallalja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!