Ha jók az eredményeim angolból akkor nem kell szóbeliznem felvételinél?
Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogyha jeles vagyok angolból akkor felvételinél nem kell szóbeliznem angolból (emelt nyelvi osztályba tervezek menni). 6 éve tanulok angolt az iskolában, 5-ösön kívül más jegyem sosem volt belőle, mindig jeles voltam.2018. dec. 11. 18:03
2/5 anonim válasza:
Van suli, ami nem kér nyelvi szóbelit. És ilyet is találhat ki suli maga, hogy akkor azt nézi. De alapból a legtöbb helyen kérik a szóbelizést.
3/5 anonim válasza:
Nincs ez így.El is magyarázom miért. Amikor én voltam 8.os akkor nekem se volt más jegyem mint 5.Elmentem szóbelizni 64 emberből a 54.voltam.Na most minden iskolának van egy megugorni kívánt szintje .Egy gimnáziumé mérőben nem egyezik meg egy általános iskolával. Az esetek 90 százalékára elmondható hogy a jegy nem fedi a valóságot nagyaltalanossagot tekintve .Nem mondom azt hogy nálad ez így vagy de mivel a gimnáziumod nem tudhatja h általánosba te kőkemény angolra vagy monopolira
4/5 anonim válasza:
Kaptad az 5 ost így erre nem is alapozhat.
5/5 anonim válasza:
Elmúltam hamarább megint lol
De kivételek lehetnek de járj utána
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!