EKE Progratervező Informatikus?
Az a helyzet, hogy másfél év egyetemi lét után (Nem informatikai szakon) rájöttem, hogy nagyon rossz helyre jöttem. Egyáltalán nem érzem magam jól, és nem illik hozzám a szak. Elgondolkozdtam a lehetőségeken. Nagyon kevés dolog érdekel, de az informatika és a számítógépes világ közük van. Így jött az ötlet a programtervező szakra. Egy gond van, hogy matematikából sosem voltam a legjobb. Reménykedem benne, hogy kellő akarással és ráfordított idővel el tudnám végezni.
Tapasztalatok érdekelnének az egyetemről, különösen erről a szakró.
Ha matekból tényleg nagyon nem vagy jó, akkor lehet jobban járnál a mérnökinfóval. Valamivel kevesebb a matek, viszont van kis fizika. De talán a szak amit sokan a három közül a legkönnyebbnek tartanak, az a gazdaságinformatika. Az nem érdekel? Vagy ha nem akarsz továbbtanulni MSc-re, esetleg az üzemmérnök informatikus képzés.
Ha a matek a gyengeséged, a proginfó lenne amit legutoljára ajánlanék neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!