Ha szakmát tanulok most, következő évben átlehet menni érettségire, ha már betöltöttem a 16-ot?
Figyelt kérdés
2018. dec. 4. 07:20
1/4 anonim válasza:
Igen. Megszerzed a szakmát, majd mehetsz nappalin (2 ėv) ėrettsėgire. Azután meg technikusnak, vagy fősulira is.
2/4 A kérdező kommentje:
Értem, de én szakma helyett szeretnék érettségibe kezdeni mert nem nagyon megy a szakma. Ez lehetséges?
2018. dec. 4. 07:43
3/4 anonim válasza:
Valamilyen érettségis szakra akarsz átmenni??
Mert azt megteheted, csak ugye valószínűleg 9. be kezdesz, a szintvizsgák miatt. Pl mikor nálunk bejött ez a dolog a felettünk járó évfolyam már nem tudott hozzánk bukni, hanem csak 9. be kezdhetett volna. De van olyan mikor csak különbözeti vizsgát kell tenni, ha sikerül át vesznek.
De ha elvégzed ezt a szakot akkor 2 éves esti után megvan az érettségi.
Az a baj, hogy nem igazán pontos a kérdés. Nem igazán érteni, hogy mit is akarsz. Mert olyan szak nem volt nálunk aminél semmi mást nem tanultál csak az érettségi tárgyakat. Volt infó, rendészet, titkár (2 infós és 2 rendészeti szak volt, nem emlékszek már a pontos megfogalmazásukra).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!