Milyen szakokra vennének fel ezekkel az érettségi eredményekkel?
Figyelt kérdés
Ezek lettek a legjobb eredményeim,középszinten érettségiztem mindenből. Humán beállítottságú vagyok,a reál tantárgyak nem mennek.
Magyar: 72%
Német nyelv: 71%
Történelem: 58%
Azóta most ősszel középszinten sikeres nyelvvizsgáztam német nyelvből(+28 pont)
Milyen szakokra lehet elég ekkora pontszám a tanítót és az óvodapedagógust kivéve?
2018. dec. 3. 20:07
2/7 A kérdező kommentje:
mintha úgy néztem volna,hogy oda emelt érettségi szükségeltetik. talán még a gyógypedagógia jöhet szóba. várom a további lehetőségeket. (már ha vannak)
2018. dec. 3. 20:17
4/7 A kérdező kommentje:
kell egy emelt tantárgy,most néztem meg több egyetem honlapján.
2018. dec. 3. 21:18
5/7 anonim válasza:
Rossz a kérdés, mondjuk tipikus bölcsész mentalitás, fingom nincs mi akarok lenni, de a munka büdös és pár évet el akarok lébecolni valami büfé-ruhatár szakon...
6/7 anonim válasza:
Lehetsz magyartanár, töritanár. Esetleg szakfordító, ha mennek a nyelvek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!