Terméktervező mérnöknek milyen kilátásai vannak ma a munkapiacon? (akár bel-külföldön)
Üdv!
Jelenleg ezen a szakon tanulok, amit bár jobbára élvezek, de hallok róla negatív véleményeket.
Kizárólag a kreativitása miatt jöttem ide, hiszen - bocsánat nem akarok senkit megsérteni - szerintem talán többre megy, mint egy művészeti diploma.
A képzés korántsem könnyű, ugyanúgy van matek I, II mint sok más mérnökin, fizika I, II. műszaki kémia stb. plusz beadandók (műszaki rajz, szabadkézi rajz..) Tehát azért megfogalmazódik bennem a kérdés, hogy megéri-e "szivatnom magam". Ugyanis még az elején vagyok:D
Van bárkinek tapasztalata, akár személyes ezzel kapcsolatban? Találni lehet vele munkát?
Köszönöm a válaszokat! Szép estét!
Amit Vodafonelive ír nem hülyeség, ha valóban működik, de azért fontoldd meg, ha a jelenlegit is nehéznek érzed.
Egyébként van benne potenciál és elhelyezkedési lehetőség bőven, csak feküdj rá a műszaki részére, mert az lesz később lényeges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!