Ha diszkalkuliás vagyok, hogyan tovább?
Diszkalkuliás vagyok, de nem kaptam meg a felmentést matematikából. Járok külön tanárhoz+ a kollégiumban is kapok korrepetálást, és még így sincs meg a kettes, akárhogyan is szeretném. 9.-es vagyok, gimnáziumi osztályba járok. A többi tantárggyal nincs gond.
Ennek ellenére szeretnék majd egyetemen tanulni, a többi tanárom azt mondja, hogy próbáljam meg szakközépbe. De félek, hogy a matematika miatt nem fog sikerülni az erettségi, és vége az életemnek.
Nem szeretnék szakmát tanulni, mert nincs olyan ami érdekelne, és nagy kár lenne azért az életemet elcseszni, mert matekból nem vagyok tehetséges.
Hogyan tovább?
Nem túl fényes jövő? ,,Mert te aztán mindent tudsz az én életemről”
Ne rajtam vezesd le a te problémádat, attól, hogy neked nem jött be az élet, még nekem lehet fényes jövőm.. Na, puszika.
Akkor meg oldd meg magad a problémáidat, ne a butaságaidat terjeszd itt kiscsillag.
Amíg a hozzáállás olyan tanulni sem akarsz, szakmát sem akarsz, a munka is büdös, addig ne várj semmi pozitívat. Léhűtő munkakerülő alak van már így is elég, de úgy látom, belőled is egy, a szülők nyakán élősködő senki lesz, ezzel a hozzáállással.
Na én ilyet nem írtam...
Úgy szeretem mikor az emberek jobban tudnak mindet a másiknál..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!