Hogyan lehet drága szakokon tanulni? A többi lent (légijármű-üzemeltető szakmérnök)
Sziasztok!
Hogyan lehet drága szakon tanulni? Nekem például régi álmom hogy repülőgépekkel foglalkozzak, akár pilóta, akár szerelő, mind a kettő szak indul a debreceni egyetem műszaki karánál, de azonban csak önköltséges képzésben, amelyek azonban milliós tételek.
Gondolok itt például a légijármű-üzemeltető szakmérnöki képzésre, amelyik a felvi.hu szerint 16950000 Ft egy félév. (Tudom hogy ez szakmérnöki képzés, alapszakra épül, de tegyük fel, hogy meg van hozzá az előképzettségem)
Vagy például a Hivatásos repülőgép-vezetői alapképzés, amelynek most nem találom az oldalát, de ez a képzés is több millió forint/félév.
Hogyan lenne lehetséges itt tanulni, korlátozott anyagi feltételekkel?
Mások tapasztalatai is érdekelnek akik valami más, szintén "drágább" szakon tanultak, vagy végeztek.
Válaszotokat előre is köszönöm!
Az a baj, hogy én is csak hallottam, de ki tudja hány emberen ment már keresztül, és azóta "torzult" volna a sztori. Ezért próbáltam meg itt keresni valakit, aki tudna információval szolgálni.
(Amúgy személyesen ismerek olyan illetőt, hogy olyan lehetőséget kapott, hogy a cég fizeti a levelezős MSc költségét, és ad tanulmányi szabadságot is, cserébe alá kellett írnia pár évet az adott cégnél. De ez biztos jól meg van fogalmazva abban a bizonyos szerződésben, meg Ő a tanulmányait más területen végezte)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!