Melyik suliba menjek?
Mit gondoltok az alábbi suliról? Hány ponttal és milyen átlaggal lehet bekerülni? 7. Évvégi átlagon 4.7. (Debreceni iskolák)
- Szent József (angol vagy infó)
- Bethlen (Pénzügyi ágazat.)
- Medgyessy (angol)
- Mechwart
- Beregszászi
- Baross
Továbbá milyen sulit ajánlotok még. Az első kettő az amikben legjobban szeretnék menni.
Válaszotokat előre is köszi.
Üdv!
Én azt ajánlom neked,hogy ha van valami konkrét elképzelésed egy bizonyos szakmával kapcsolatban, akkor érdemesebb azok közül válogatni.(Csak mert látom, hogy jó néhány féle-fajta lehetőséget felsoroltál)
Én Mechwartos vagyok; ha infóval kapcsolat akarsz tanulni akkor csak ajánlani tudom. Nem könnyű ez a suli az fix, de megéri szerintem.
Beregszászi nem jobb a Mechwartnal ha te infót akarsz tanulni, sőt. Ha nagy gamer vagy, és tényleg érdekel az infó, gondolok itt mind a hálózati, mint a programozás részére, akkor oda menj. Ha nem ebbel képzeled el a jövőd, nem érdekel túlzottan csak legyen valami, akkor nagyon nem ajanlom!
Ha nem akarsz megszakadni a tanulásban, de az infó érdekel, akkor Baross, de inkább Brassai, viszont így kevesebb lesz a tudásod, mint a mechwartban. Szent József egy nagyon gyenge gimnázium. A Bethlen az jó, a kozossegerol nem tudok sokat.
Medgyessybe akkor menj, ha nem akarsz megszakadni a tanulásban, de szereted a programokat. Sok jó dolog van ott, már bánom, hogy nem oda mentem. Pl van olyan is, hogy a gyerekek bent aludhatnak a suliban. Milyen menő már.
Úgy hallottam az angol oktatás nem a legerősebb, akkor már inkább Ady kéttannyelvű. Viszont megyoban jó a német, de szintén elég gyenge gimi.
Én azt javaslom neked, hogy gimibe menj, inkább nyelv szakra, altalanosra. Ha kijartad, és informatikus akarsz lenni, elmehetsz okj-re, egyetemre vagy mind a kettőre. Ha újra kezdhetnem nem csesznem el a középiskolás eveimet egy olyan szakkal, amiben tuti nem fogok dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!