Szemelyi edzo szeretnek lenni vagy valamilyen sportedzo, ezek az okj-s kepzesek jok, vagy tudnatok ajanlani olyat amivel majd eltudnek helyezkedni?
Vegyünk engem, én szeretnék személyi edzővel edzeni, mondjuk x hétig, ameddig begyakoroljuk a feladatokat, utána gazdaságosabb megszüntetni.
Az a baj, hogy én nem vennék igénybe ilyen semmi múlttal és szakmai relevanciával bíró, 2-3 hónapos gyorstalpalón képzett személyi edzőket. Szerintem minimum egy egészségügyi képzés egyetemen, akár gyógytornász, kiegészítve ezzel a pár hónapos edzős tanfolyammal. Ezzel nem fogsz hiteltelennek tűnni, el tudsz indulni mondjuk olyan irányba, hogy mozgásszervi panaszokkal élőknek fogsz tudni kondis, súlyzós gyakorlatokat összerakni, gondolok azokra, akiknek nem kizárt a súlyzós sport, csak korlátozottan űzhetik.
Amit még látni szokta, az a Testnevelési főiskolán végzett emberek, még szerintem ők is hitelesebbek, bár a TF-et nem nehéz elvégezni, de legalább járt egyetemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!